Nyrakad Timmy och lite bilder på Indy och hans hag-kompisar

Förra helgen följde Erika och Saga till stallet, Erika höll Indy medan jag tränade på att tynga lite i stigbyglarna med handen och foten så han ska vänja sig inför den kommande uppsittningen. Jag låg över hans rygg en sväng också innan vi tyckte det räckte. Indy blev ganska misstänksam när jag tyngde i stiglädren och gick undan lite men han var aldrig dum utan skötte sig fint.

Idag har jag också tränat lite sådant men efter ett tag började han gäspa så mycket att jag misstänkte att unghästhjärnan fått nog och behövde vila.

Eftersom jag packat mycket flyttlådor inför vår flytt till stan så har jag inte hunnit träna Indy så mycket i veckan så igår när jag skulle ta honom från hagen var han så busig och pigg att vi marscherade raka vägen till ridhuset där jag släppte lös honom i manegen...jag jagade honom och han mig....oj vad vi lekte (vi flåsade som två blåsbälgar efter ett tag)....Indy var mycket mer lugn och sansad idag när jag tränade honom.

Timmy blev rakad idag och jag fick nästan en halv Ica-påse med päls....

Vid middagstid kom Macke till stallet och fotade lite.....sedan for vi till Bengt och Sigbritt och åt grillat!

Nyrakad Timmy
image336

Indys boxgranne Fritz
image337

Lillan (som inte är så liten)
image338

Dante
image339

Min lilla Indy (i en ful grimma men den andra är i tvätten)
image340

Indy och Lillan hälsar
image341

image342

Jag och Indy (mitt fula gula hår jag ska försöka göra något åt ikväll lyser som ett eldklot)
image343

image344





Klåda i rumpan 2008-04-05

Nej nej...det är inte jag som har klåda i baken haha det är HÄSTEN! Nu blev ni nyfikna va?

Har idag varit med Timmy på stan och handlat, sedan grejat här hemma....det mesta jag tagit mig för har blivit pannaka..ledsnade på att vara brunett och ville återgå till ljust igen men ser ut som "det femte elementet" i håret (en karaktär i en film....en rymdvarese med orange hår)...jag är väldigt orange...Macke flinade stort när han såg mig....nej flinade är kanske fel ord...SKRATTADE passar nog bättre.

Jag lagade tacogratäng till middag och sedan satte jag ihop mitt morotshår och åkte till stallet för att se om jag kunde åtgärda hästens rumpkliande...svansen har han kliat så den ser ut som ett borst och min vackra fullblodsarab kan ju inte gå omkring med en svans som ser ut som en gammaldags rotviska där bak!.
Skurade honom i baken och doppade hela svansen i skurhinken medan två stora ängsliga hästögon iakttog mig..."vad gör matte med min bak?" tycktes min lilla häst tänka medan jag tvålade in härligheten. Har även köpt ett test så jag kan kolla om han behöver avmaskas så på måndag ska jag plocka skit och skicka på analys...

Väntar nu på Macke som är i stan och köper något gott, sedan kommer Brante hit (kollega och vän) så då ska vi tre se film...vad det blir vet jag inte.

Gruvar lite att gå på jobbet på måndag med detta hår...

BIG BARABOM på er, nu ska jag hänga tvätt!!

RSS 2.0