Flunsa

Har åkt på flunsa och skakar under en massa filtar, usch vad det suger.

I övrigt är allt bra, Indy mår bra och hans levervärden har hållit sig stabila så hans diet verkar funka. Han lyckades däremot få lymfangit pga av ett muggsår och spräckte en läpp då han glatt kastade med huvudet och råkade tjonka mig i skallen. Men han mår nu bra igen :D

Linus inridning går fint och han sköter sig riktigt bra för sin ålder....men man ska aldrig säga aldrig för Erika red honom i måndags och jag sade glatt "han är så lättsam för då han busar är det små saker" och vad sker....jo den lille odågan brakar loss i enorma bocksprång då vi alla galopperade hehe tur Erika är härdad.

Överlag går ridningen förbaskat bra, Indy har fått en ork som heter fetduga och går knappt trötta ut och han går riktigt bra periodvis i dressyren så det känns kul...letar bara en sadel för allroundsadeln vi har är hemsk!

Macke mår också bra, eller ja jag ifrågasätter hans mentala hälsa lite smått för ikväll ska han åka skidserien på forsdala och den som gör något sådant måste ju vara lite knepig hehe...i alla fall i tegsnäsare!! Nåja jag älskar honom trots han galna infall och det är ju hälsosamt att röra sig. Vi har båda för övrigt börjat styrketräna och det är riktigt kul, Macke är på gymmet medan jag tränar med skivstång här hemma och jag älskar det...känns att kroppen mår bra av det.


RSS 2.0