Annorlunda lördag

I lördags gjorde jag nåt jag aldrig gjort förr, efter att Olov peppat mig rejält (han är bra på att sparka mig lite i arslet då jag behöver en peppspark) så hakade jag med mina kollegor (Olov, Joel och Nicke) då de for ut och körde motorcykel och det var riktigt kul. Ja jag erkänner, var ganska rädd i början men sedan lugnade det sig och jag tyckte det var kul och Nicke som jag åkte med var snäll och gjorde inga alltför galna grejer för att skrämma livet ur mig. Har velat ta kortet själv ett tag för jag behöver något mer än hästintresset och jag blev bara mer sporrad att ta kortet!!! Shit så kul!
 
Turen gick till Storuman-Långsjöby där en annan kollega var hemma hos sina föräldrar och de bjöd på fika. Olovs kompis Berndt var också med så vi var några som brummade in i den stillsamma byn....en bybo kom och trodde det var ett plan som landade :D
 
Sedan bjöd Olov oss på "after MC" hemma hos sig med grillat och en massa godheter, så himla trevlig kväll det var.
 
Tack Olov för du peppade med mig och ordnade lånekläder och tack Nicke som lät mig åka med honom och Joel såklart för trevligt sällskap. Ni är de bästa kollegor man kan ha! Så trevligt det var!
 
Min outfit var något annorlunda motför stallkläderna haha :)
 
 

Underbar dag <3

Så himla underbar dag!!
 
Vaknade på ett strålande humör (var andra "vakningen", den första var tidigt i morse då jag i dimman släppte ut hästar och då var jag knappt vid medvetande hehe men sedan sov jag mer och vaknade glad som en lärka.)
 
Solen har tittat fram och det har varit så skönt ute, kan man annat än vara nöjd och belåten då? Promenerade till travet och red Lina en sväng i skogen, min duktiga lilla häst tyckte det var så roligt och trippade glatt fram bland barr och ris och tyckte då och då hon faktiskt kunde få lite pellets då hon var så duktig :) hon gjorde halt och vände på huvudet och tittade förväntansfullt på mig...."pelletsbelöning? Har ju inte snört dig i backen :)" Hon var ganska rolig för hon kom ihåg precis hur hon gått igår och ville utforska den slingan igen så jag satt mest och åkte och lät henne undersöka skogen som hon ville och njöt av dagen...
 
Sedan sprang jag hem så nu sitter jag tämligen mör i soffan och varvar ned och ska snart ned i badet. Är så glad och nöjd med den här dagen!

Och regnet öser ned :-)

Jahapp här tänkte man promenera till stallet men ljudet mot takplåten får mig desto mindre sugen. Ser det ska bli fint i morgon så jag kör nog ett promenad/joggingmaraton då och låter bilen rulla idag.
 
Släppte ut hästarna vid 06:30 i morse och åkte sedan hem och däckade totalt til 12, sjukt skönt.
 
Mitt sockersug har minskat rejält, så skönt! Jag mår himla bra fysiskt just nu, känns fin i formen och har mycket energi....jättehärligt!
 
Igår var en bra dag trots att vädret lämnade en del att önska då med, red på min lilla häst för första gången i skogen en riktig tur....vi hade ett himla säkerhetstänk (ironi)....sidepull, barbacka och hoppa upp från en mosig snöhög som gav vika då jag tog spjärn så jag hamnade fel och fick kasa mig upp....självklart lyckades jag med benet killa Lina i ljumsken så hon ilsket bet mig i benet.....hon är sjukt kittlig men då jag väl satt på plats var hon nöjdare. Hon funderade väldigt och var hemskt tveksam men då hon insåg att jag bara satt där och hon fick skritta på så växte modet och hon var jättenöjd....hon gillar verkligen att arbeta min drottning. Men de flesta vill nog ha träns och sadel då de rider unga oerfarna hästar hehe...
 
 

Glaaaad!!

Idag har varit en lysande bra dag :-)
Känner jag varit nere i en svacka men nu känns det som jag fått ordning på saker och ting och mår så himla braaa :D allt har dessutom gått helt lysande idag!!! Yaaay *glad tjej*

Träningsbilder

Skakar på armarna så bilderna blev suddiga men orkar inte böka och fota, känns urfånigt att fota sig själv men är ändå kul att se framstegen.
Mer feta har farit och musklerna kommer sig sakta men säkert, det är kul men går så sakta nu :)
 
 

RSS 2.0