I morgon Hubertusjakt men jag har ingen häst att rida suuuuck

Gud vad nere jag är...asförkyld, har suttit och jobbat över tills nu och deppar dessutom över att det är Hubertusjakt i morgon men att jag inte kan vara med eftersom jag ingen häst har...eller jag har ju en häst men hans ben och hans fysik är inte redo för en sådan tuff ritt...ÅH ändå vad jag velat vara med!!!!!!!!

Men min förkylning hade nog pinat mig om jag kunnat vara med ändå men det hade varit värt det!

Igår satt jag och tittade på bilder på min förra häst och OJ vad jag började gråta...saknar den där klumpiga lilla hästen enormt mycket! Hon kunde vara riktigt besvärlig men ändå så kunde man bara inte låta bli att älska henne :-)

Nä nu ska jag sova, Macke han har farit ut på hotellet...försökte få honom att stanna hemma men han ville ut med killarna...kunde inte neka honom eftersom jag ändå satt och jobbade men ändå..marknaden är en så stökig fest med mycket bråk och slagsmål....inte kul att ha honom där i röran men jag fick försäkringar på att han skulle ta hand om mig och så mutade han mig med en chokladkaka den filuren.

Nåja ska ringa honom nu och kolla om han kan säga "sex laxar i en laxask" klarar han det så får han vara ute och leka en stund till men annars...ja då är det raka vägen hem och i säng haha

Sjuk

Hej!
Nu var det länge sedan jag skrev....ligger hemma sjuk, har feber och elände men tänkte jag skulle tvärskriva lite...har så ont i huvudet så jag inte kan sova så snart kanske min Ipren börjar verka!

Alice har vi inte kvar, hon lekte för hårt så Timmy blev rädd för henne men hon var en av de absolut finaste hundar jag mött...så duktig för sin ålder och tyst, skällde sällan. Både Macke och jag grät när vi fick skicka tillbaka henne...det var HEMSKT och jag saknar henne...Timmy är mer husses hund och Alice tydde sig till mig från start....frågar mig fortfarande om detta var ett bra beslut av oss....hade vi inte kunnat lösa det?





Vi hann i alla fall med en biltripp innan hon åkte, här är vi i Norrvik...farmor och farfars stuga. Var mycket där som barn.








Några bilder på Indy en höstdag, jag gör roliga ljud i handen vilket han tyckte var spännande








Sedan har vi haft stalljour och Macke var så underbar....stalljouren är HEMSK, man har hela anläggningen och alla hästar på sitt ansvar. De ska ha morgonfoder, få på sig täcke, ledas ut, det ska mockas, sopas, vägas hö inför kvällen, sedan ska de ha lunchhö i hagarna, ridskolehästarna ska tas in och få middag inne innan lektionerna börjar och privathästarna ska man ge sitt hö ute....sedan ska man ge kvällsmat och låsa...det är riktigt tungt. På morgonen ledde Macke ut en ponny men sedan när han kommit igång så ledde han in flera ridskolehästar...han är bara såå underbar.






Den vita ledde Macke ut




Lilla gubben äter hö



SÅ GOTT MED HÖ!!





Indy surar och tycker jag är för LÅNGSAM att hälla ut hans hö!








Matdags!





Jag och lillan som inte är så liten!


Nej nu ska jag sova lite och se om febern sjunker....suck..

RSS 2.0