Sköna lördag

Idag har varit en helt underbart skön dag!
 
Nåja vi har ju hela veckan varit supertrötta och längtat till helg och sovmorgon och i morse vaknade vi innan sex, det är så jäkla typiskt oss!! Rödvinet vi drack till sushin igår sänkte mig totalt så jag somnade klockan 21 i soffan haha. Tjurade demonstrativt i sängen till åtta bara för att ligga längre än på vardagen i alla fall innan jag masade mig upp och tog en skön dusch....då jag sedan satt vid fikabordet var jag himla nöjd och belåten och försökte få samma vakna uppsyn som min andra hälft som varit vaken ett tag.
Då affärerna öppnade for vi ut och skulle prova kläder och kolla på adventsljusstake, jag köpte ett par jeans och Joel två t-shirts men någon ljusstake hittade vi inte. Har även hunnit promenera och göra vinterns premiärvurpa men har sådan träningsvärk överallt så vurpan orsakade inte smärta någonstans där det inte redan gjorde ont hehe.
 Sitter nu sjukt mätt, vi åt baconlindad kyckligfilé till middag....och vi fick det så gott!! Joel slängde sedan ihop en skinka i ugnen som vi åt av och nu godis....urk. Mätt och nöjd men ack så illamående.
 
I morgon funderar jag på en promenad ned till travet :) allt ätande måste ju balanseras med motion.
Är bara lite trist att vara på travet och inte ha en häst :( alla har ju en häst där de pratar om och pysslar med utom jag. Men det är ändå underbart att träffa alla där, de är som familjemedlemmar folket där... och just nu orkar jag inte ha häst men mitt hjärta saknar en fyrbent kamrat, de lyckligaste stunderna i mitt liv har ju varit i stallet så det är kanske inte konstigt :)
 
 
Kram på er!
 

Förkylning i slottet

Just nu huserar förkylning i vår slottsvåning, Joel har varit däckad hela veckan och jag har trillat dit men inte lika kraftigt som honom....ovanligt, jag som brukar bli halft medvetslös av feber då jag blir förkyld hehe.
 
Har varit hemma två dagar och är nu så pass bra att jag är nog pigg för att vara rejält leds och knorrar missnöjt över tillvaron :D missar ju TRÄNINGEN...GRRRRRRR.
 
Har i övrigt inte hänt så mycket intressant att berätta om, försöker sälja bilen men går lite trögt.
 
Nån som vill köpa??
 
Den har dieselvärmare, vanligt motorvärmare.
Kamrem och vattenpump är bytt
Bromsslangar bytta.
Sitter chip i den, gör den lite piggare än vanligt och snålare har jag för mig
 
Vänster bakdörr går inte öppna och den har ett missljud i vänster fram då man vrider rejält på ratten
 
Bra pris vid snabb affär :)
 
I morgon har vi biljetter till mustasch men just nu är man så otaggad som man kan bli, förkyld med känsliga öron och så konsert....blir spiknykter med öronproppar :) förutsatt man ens är i form att gå dit då.
 

RSS 2.0