GAAAAH!!

Gud vad låg jag känner mig, igår då jag skulle ut på min och Indys dagliga skritt-kvart var benet hett...inte så svullet men hett så det blev inget. Uppenbarligen är det ju inte bra ställt med hans ben ännu. Han har varit väldigt lugn att rida vilket är olikt honom så antingen känner han av pälslossning eller så har han ont....han beter sig inte som han brukar och när han är i vila brukar han vara HYPER.

Nu ställer jag av honom en tid, han står ändå mest och gäspar och verkar ganska trött....blir promenad då och då och inget mer. Tror jag ska reducera hagen men göra så att Nyfiken får vara med Indy i lillhagen så han inte bryter sig in hela tiden...då kanske de är nöjda. Nyfiken rids ju så han överlever att vara i en reducerad hage med Indy en tid. Känner mig så ledsen, hade hoppats ben-historien skulle börja vara över.... snyft.

Markjobbade Nyfiken igår och det gick ganska bra, han har börjat ha bättre koll på benen nu....begär inga perfekta förflyttningar men han ska visa att han försöker och det gör han. Han är så lyhörd och duktig så! En raring.


30 år

HAr ju hunnit fylla 30 år och det var en mysig dag, Macke lovade att inget hemskt skulle hända och det höll han..puh.

På torsdagen var det fika hemma med släkten och på lördagen var det firandet med Macke och grabbarna och såklart Malin vilket blev skotertur på dagen och fest hos nisse på kvällen.












Herrskapet hade köpt mig en piska, ögonbindel, handklovar och erotisk sjuksköterskedräkt i present haha. Busfrön!



Någon som vill ha smisk?



Sångarna hade inlevelse även om Simon dominerade på trummor



Anders har hittat ett styck Nisse



Nisse lever sig in i sången



Herr lömsk och herr oskyldig


Nisse är igång igen med stål i blicken



Jag ler mot kameran


Haha



Malin och jag kröp in i sovrummet hos Nisse och såg lite melodifestival


Macke hade dessutom gjort en film om mig med lite blandade pinsamma bilder haha.
Tack alla som gjorde dagen så fin! Både på torsdagen och lördagen


Uppdatering

Eftersom Saga bett om en uppdatering kommer den här.

Indy har fortsatt fått ta det lugnt men vi har nu börjat få skritta en kvart om dagen och får skritta en kvart om dagen i tre veckor ungefär så det tar sig. Igår var han odräglig som attan, ville bara springa och stegrade och bockade då han inte fick så vi rök ihop rejält. Jag va barbacka och som vanligt utan bett så jag fick testa balansen men det gick bra och Indy gav med sig efter en massa gräl....han förstår ju inte varför han aldrig får springa då det KRYPER i kroppen av energi.

Husse var ned idag och gav hästarna vatten och möttes av den här lilla demonen "GE MIG NÅGOT GOTT NU ELLER ÖNSKA ATT DU ALDRIG BLEV FÖDD" såg Indy ut att säga



Men oftast är han ju snäll lillbusen..



Red dressyr häromkvällen vilket gick ganska bra, har börjat öva Nyfiken nu med att inte vara rädd om jag rider honom med ett spö i handen och han har börjat förstå att himlen inte ramlar ned över honom men i början var han så spänd och rädd men innan slutat lugnade han sig och förstod att matte bara petade med spöet och det var ju inte farligt.




Kurs

Hej hopp!

Var med Indy till veterinären i vännäs i fredags och han behandlades en andra gång i munnen men är nu ok där men bett ska undvikas så mycket som möjligt...han har inte ens en halv cm att ha ett bett på!
De kollade hans ben också eftersom det inte vill läka sedan han hängde på staketet och det är senan eller gaffelbandet som mår dåligt så det är medicin och sjukhage som gäller nu.

Var på kurs idag med Nyfiken, vi tränade för Katrin Wallberg och det gick bra. Var MYCKET att tänka på och lite av en AHA upplevelse. Har bokat in mig på pass inför nästa gång hon kommer. Kan säga att det var cirkus innan vi skulle iväg, jag var kolugn och litade på stabila Nyfiken men då jag skulle lasta honom blev han skärrad och snörde sig, blev lös i magen och tokstressad. Upprört skrek han efter Indy som svarade från hagen... Efter strul var Nyfiken lastad och vi kunde åka upp, det gick bra att lasta ur och stalla honom i en box på kursområdet men han gnäggade så fort han såg mig haha. Hem gick det bättre, då var Nyfiken lugnare och gick på transporten direkt och snörde sig inte ur den men han var så glad då vi var hemma igen och han åter var i hagen där Indy fanns i sin lilla sjukhage i ett hörn av hagen. Är trött och fötterna värker som attan men det var värt det :-)

RSS 2.0