Ridning och skoterkörning

Nu var det ett tag sedan jag skrev och det har väl inte hänt så mycket...i fredags släppte vi ihop Ellie och Indy så de nu delar hage...Indy är så lycklig över Ellie och försvarar henne hett om ponnyn Tristan tittar lite för förföriskt på henne över staketet. Igår på kvällen när jag tog in dem stod Indy och tittade så dyrkande på Ellie...hon är verkligen det vackraste och underbaraste han vet. Hon å andra sidan verkar besvara hans känslor med nöjda pip.

Idag har jag ridit, stod och tittade på Indy och Elli där de myste i hagen och småpillrade på varann och visste inte om jag skulle låta dem vara och låta bli att rida eller hämta Indy.. men då kom Indy fram till mig och tittade bestämt på mig så jag tog ut honom och sadlade och traskade till ridhuset. Vi red runt och övade på lite kommandon och sedan testade vi att trava...Indy tyckte det var roligt och höll sig i skinnet från att busa men det var inte någon större fart i honom...han har varit lite seg i veckan så jag hoppas han inte har ont igen men han  verkar inte halt. Ellie var så glad när Indy kom tillbaka, hon kuttrade och nosade på honom för att kolla att han var okej och sedan lekte de lös i hagen en stund.

Macke och jag for då till Hedlunda och körde skoter och det gick väl sådär...längs isen var det blött och dåligt före och det blev mer vattenskoter man körde med blötsnö vräkandes upp i ansiktet...vi körde fast ganska rejält med skotrarna och sedan bjöd Bengt och Sigbritt på smarrigt fika i Hedlunda. Sedan for jag tillbaka till stallet och mockade och tog in Indy och Ellie och gav dem middagshö inne. När jag kom till grinden så stod Ellie närmast så jag tänkte ta henne först men då var det en liten Indy som med bakåtstrukna öron trängde sig emellan och Ellie flyttade förvånad på sig..hon är ledaren och Indy brukar gå undan för henne men tydligen så när det gällde matte så skulle ingen vara i vägen.Sedan hämtade jag Ellie och all blötsnö gjorde så att eltråden gnistrade och smällde och hon blev så rädd när jag skulle ta ut henne och det sprakade så...men med lite gulliga ord så övertalade jag henne och hon kom med. Hon är så söt den där hästen :-) I stallet kollade hon noga att Indy var i sin box innan hon började äta....och han hade huvudet begravt i sin matkrubba och åt som en liten gris.

Macke och jag har ätit pizza och myst framför tv men då han fastnade på något urtråkigt discoveryprogram så somnade jag och hamnade sedan här haha.

Får se vad som händer i morgon!

Helgen

I helgen har jag ridit och jag och Macke har varit ut på skoter!!! Var jättekul! Jag fick min julklapp av Macke, en rosa skoterhjälm med röda hjärtan på sidan...på baksidan står det " No Little Angel" passar mig perfekt haha.När vi var inne på skoteraffären och jag vi gick mot kassan kunde jag inte hålla mig från att reta en gubbe som stod där och såg lite småsnorkig ut....när vi gick förbi så höll jag fram hjälmen och sade "HAHA jag tog den före dig" och affärsbiträdet som gick bakom frustade av skratt.....Gubben såg lite rolig ut för en rosa hjälm var nog det sista han hade på listan hehehe. Macke är så snäll och jag älskar min man så jag kan spricka!! Vi har också lyckats krångla upp en ljusstake i köket efter en del pusslande....verklar som att alla ljusstakar gick sönder i flytten.






Indy fick träffa sin flickvän Ellie i ridhuset, Ellie är det vackraste Indy vet och han gör sig så gärna till för henne.












Önskar verkligen att Ellie och Indy kunde dela hage, tror att de skulle älska det :-) Vill att Indy ska gå med en snäll och trygg häst som ändå kan plocka ned honom om han blir för kaxig....men ändå en som kan tänka sig att leka lite.
Ellie är så klok, jag har absolut godkänt min lilla pojkes val av flickvän haha.

Har också ridit i helgen

RSS 2.0