Kursstart

MINA HÄLAR GÖR ONT!!! Aj vad ont fötterna gör, har typ stått hela dagen!
Indy har skött sig fint såhär på kursens första dag...han var lite speedad när vi gick ned till ridbanan men inte alltför illa. Det var mest teori idag men det var intressant och lärorikt.
Ska bli kul att se vad som händer i morgon.....red inte Indy idag utan för hans del blev det mest miljöträning från marken...benet har sett ganska fint ut vilket känns skönt.

Nä nu ska jag dränka in hälarna i smärtstillande.

Har världens gulligaste man, han kom förbi med spån eftersom det fanns så lite spån där...jag vill Indy ska ligga mjukt eftersom han brukar sova mycket och då hämtade Macke spån hos sin pappa och kom sedan...det var så snällt.

Macke var hos sjukgymnasten idag med sin nacke, hoppas han får bli bättre.

Nä nu ska jag sova snart.

Kurs

i morgon åker Indy och jag på kurs, benet ser ganska ok ut och han leker i hagen så det ska nog gå bra.
Är lite nervös faktiskt...Indy sköter sig lysande hemmavid men på en ny plats med en massa främmande hästar så kan man nästan vänta sig att en unghäst blir ganska tramsig och uppspelt...nu har han ju dessutom inte tränats p g a skadan så han har nog en del bus i kroppen....hmmm men vi är ju på rätt plats om det blir dispyt.

Är också orolig för mina hälar, de kommer inte tåla detta särskilt bra...kommer få gå på rejält med smärtstillande vilket inte blir kul....kommer få mens dessutom så det är trippeldålig tajming!

Nog gnällt, det känns ändå kul att åka på kurs!
Har ikväll tvättat upp Indy, packat allt man kan tänkas behöva och lite till...packade som vanligt noga till hästen och kom sedan på att jag inte packat en pinal till mig själv :-) Hur dum kan man bli? Solkräm är ju ett måste!

Har tvättat Volvon och vattnat blommor i Hedlunda idag, Timmy lekte och härjade och Macke han är i Storuman. Han åkte dit för att fiska och fota och pyssla om vår andra Indy som inte är en häst utan en skoter-Indy".....

När Macke skulle fara och jag börjat ta fram tvättsaker till Volvon frågade han om jag skulle klara mig själv, jag trutade barnsligt med munnen och sade ynkligt "neeej , jag är ju bara en liten tjej". Macke började gapskratta och ansåg tydligen att jag visst skulle klara mig....jag sade då att jo jag skulle klara mig men att jag skulle sakna honom. Då sade han barskt att jag inte fick säga så...det var inget kul att fara om han visste att jag saknade honom....jädrans karl, de resonerar då bakvänt! Det är väl bra att veta att man är saknad...om jag stod och stampade och otåligt frågade om han inte skulle fara snart och nästan schasade iväg honom så skulle väl inte det heller uppskattas och det sade jag strängt...jo då höll han med.....nog var det bra att vara saknad och att han skulle sakna mig med. Jag suckade högt...MÄN de kan då resonera lustigt!?

Men jag har världens finaste man och hund och i morgon hoppas jag att Indy bevisar att han är världens finaste häst och uppför sig fint!

En dag i solen

I morse steg jag upp tidigt och åkte till Umgransele för att titta till Indys ben och när jag kom hem möttes jag av en förvånandsvärt pigg man som inte var alltför bakis efter pubkvällen med brorsan. Vi hade förresten båda två himla trevligt med Andreas och Harriet (som vanligt)-

Sedan for vi ut och har varit ute hela dagen, vi har varit på stranden med Timmy, sedan for vi och kanotade, var på Bengt och Sigbritts gård och busade med Timmy där och vattnade blommor (Macke gjorde detta medan jag solade)....vi köpte pizza som vi åt ute innan vi for till Umgransele för att natta Indy och ge honom medicin och linda benet. Timmy lekte som vanligt där ute....Hörde Macke förklara för Indy att han inte gick att äta så jag misstänker att Indy var lite närgången hihi.

Sedan for vi hem och duschade och stöp i säng alla tre en kort tupplur innan vi bestämde att vi skulle åkta till havet trots att klockan var vid 18:00. Vi packade lite kameror och tankade, köpte färdgodis och körde iväg...vi valde att åka via knaften och när vi åkt en bit så kände vi att vi nog var ganska slitna...solbrända som vi var så vi ångrade oss....havet kändes låååångt bort men hem ville vi inte så vi svängde av på en grusväg och virrade på efter en massa småvägar (vi är ofta och utförskar grusvägar) och efter ett tag kom vi ut på en bredare..."denna går nog tillbaka till knaften" sade Macke bestämt. Jag trodde inte knaften låg åt det håll vi körde....för mig kändes det helt fel och det sade jag. Jag tyckte det kändes mer som vi hade knaften i ryggen och inte körde MOT knaften. Efter ett tag dök det upp hus och Macke utbrast nöjt "KNAFTEN, jag visste det" och jag började fnissa för på vägskylten in till byn vi kommit till stod det "GÄDDTRÄSK"....Macke flinade då och frågade om det var kul att skratta på hans bekostnad...och det var det såklart! Men jag är röd som en gris i ansiktet och det har han skrattat gott åt....tror vi båda tar chansen när den kommer!

Nu är vi hemma....röda som grisar och utmattade. Ska snart i säng...puh

Hur man kyler choklad som är bilvarm, ett nykterhetstest och en massa paddor

Igår var jag mestadels ute i solen, Macke var och filmade medan Timmy och jag var på stranden.

Sedan blev det stallet och när jag var klar där så blev det till att skura upp sig för då åkte Macke och jag till Harriet och Andreas i Byssträsk.

Macke hittade en halvsmält chokladkaka i bilen som vi blev sugna på men den kändes svampig och svåräten av värmen i bilen men Macke kom på ett effektivt sätt att kyla den.

Han klämde fast den under vindrutetorkaren....att det skvalpade öl i hans mage när han kom med den idén behöver jag kanske inte tillägga. Mina argument om mosade flugor på pappret förkastade han....


Jag körandes min väldigt glada och öldrickande man :-)


Hehe...


Det var livat i den lilla blå golfen


Ero möter oss


Sedan satte vi oss på altanen och surrade med Andreas och Harriet, Harriet hade satt ett litet rekord i röda rutschbanan på badparken fick vi veta och halvt skrämt livet ur sig själv på kuppen...men nu var bihålorna rena haha.

Efter ett tag hamnade jag och min Macke i diskussion huruvida han var onykter eller inte och då sade jag att jag hade ett test, bad honom säga "sex laxar i en laxask" fort....

Han tog ett djupt andetad
"Sex laxar i en lax-ax"

Jag flinade gott och han försökte igen
"Sex laxar i en lask-ask"

Jag fnissade nu åt hans koncentrerade min och han sade bestämt
"Sex laxar i en lask-ax"

MEN HELVETE, röt han och tog ett djupt andetag.

"SEX LASKAR I EN LAX-ASK" gormade han bestämt och jag fnissade och rabblade triumferande "sex laxar i en lax-ask" tre gånger på raken. Min man kapitulerade och meddelade att han nog började vara lite full.

Harriet gjorde då ett försök medan hon smuttade på sitt vinglas
"Sex laskar i en lask-ax" sade hon och vi skrattade gott.....även Andreas gav det ett försök men jag var nog den enda som kunde rabbla ramsan snabbt flera gånger på raken.

Visst ser vi smarta ut hihi



Sedan gick vi till byns pubkväll, Gustav följde då med



Alla tittar på mig och ser så förvånade ut här...undrar om det var då jag berättade att jag egentligen är en utomjording!


Tungan rätt i mun




Världens gulligaste


Jag och Macke var inte så länge där i byastugan och på tillbakavägen till bilen mötte vi flera paddor!









Macke provade lax-ramsan flere gånger under kvällen men det gick inte så bra...men glad var han!


Här leker han och timmy med välkommen mattan...hehe

En dag i solen


Morrrr...morrr säger Macke åt mina retsamheter


Han tar sikte den lurken!



Han snör objektet som är en hård rädisa


OCH DEN HAMNADE PANG PÅ MIN BARA FOT::::OAAAAAJ!!!!!!!!!!!!!!




Timmy tittar förbryllat på medan matte ojar sig innan han började äta på rädisan


Busig hund

Har inte skrivit nu på ett par dagar men för någon dag sedan så såg det ut så här hemma hos oss på morgonen, vi lekte med Timmy och hans tunnel och han blev ganska vild haha

En ganska lugn hund kommer krypande mot husse


En ganska busig hund lurar i tunneln


MORR


Det blev även bad!

Kisseli-kiss på nyckelsnöret hihihi

Hehehe har nyss fått ett gott skratt...

Låg i ett varmt bad när min Macke susade in på toan och stönade att han var riktigt kissnödig och damp ned på toan. Plötsligt utbrister han något i stil med: "Men hur går det med dig då?!"....
Jag fattade noll och frågade ett dumt "va?!" från badkaret och glodde förbryllat på honom när han började skruva sig på toan och hala upp något....
Det visar sig att han av farten när han damp ned på toan haft sådan svung på baken (han kanske skulle börja dansa hula hula om han kan svänga på rumpan så hihi) att nyckelsnöret som hängde ut från fickan lyckats hamna dinglandes i toaletten så han hann pinka en skvätt på det innan han lyckades hejda sig och hala upp det eländiga snöret.

Jag skrattade och fnissade där bland bubblorna och Macke spände strängt blicken i mig och sade "ja det där tyckte du var kul va?" och jag lyckades behörska mig tills han började skrubba upp snöret i tvättstället....fortfarande sittandes på toa och då bubblade skrattet lös igen. men han flinade själv så jag antar han såg det komiska i det hela.
Jag tittade lurigt på honom och meddelande att jag absolut skulle skriva om detta på min blogg och Macke skrattade och sade att han nog kunde bjuda på det, så jag fick lov att berätta om hans lilla missöde hihihi.

När han stegade ut från toan tittade han på mig och sade att jag var en liten skratt-Maja...hmmm jag är väl allvarligheten själv? Eller?! Hehe. Jag log bara och frågade om han inte kunde köpa choklad på hemvägen från filmningen han skulle på och det lät inte alltför omöjligt att han skulle det :-) Hihihi


Har i övrigt varit på stan med Timmy och en sväng hos mormor och morfar, vågade dock inte berätta att jag behövt fara på klinik med hästen..den lilla detaljen behöll jag för mig själv. Vi hade trevligt där jag och Timmy! Sedan möttes jag och Macke hemma (han hade varit och filmat) och då gjorde jag middag...kokade bland annat majskolvar (det är så gott med smör) och det blev pasta och köttfärssås till (som redan fanns i en matlåda)...så vi åt det och surrade om dagen och lite allt möjligt. Sedan for jag till min lilla häst och Macke for och filmade igen...och han är och filmar nu men sedan ska vi spela "Eternal Darkness" och äta godis...längtar! Gick bra i stallet...Promenerade en liten sväng med Indy som lekte hingst och vrålade så det hördes över hela byn, här och där svarade hästar och det tyckte han var riktigt häftigt! Han skötte sig ändå bra så han fick som belöning äta gräs vid stallet medan jag satt på en pall i solen...bad en bön att han inte skulle bli skrämd eller hitta på hyss för jag såg hur pallen välte med mig när Indy drog iväg över ängen med mig släpandes på baken efter men han skötte sig och mumsade nöjt kring pallen. Sedan i stallet tvättade jag hans ben och svans och lindade sedan det dåliga benet och Indy var så pillrig som en unghäst kan vara....han rullade ut två bandage, lyckades doppa mulen i jod så han blev brun på näsan (han skulle lukta vad det var)...han drog ned och rev ut lite saker också som hängde på boxväggen på tork...och hela tidan satt jag och lindade hans bakben så jag kunde inte hindra den där pillrande mulen från sin upptäcksfärd....ganska uträknande av min lilla häst som sneglade på mig så fort något rasade i golvet...jag blängde då mörkt på honom men han verkade inte känna sig så hotad hehe.Såg ut som ett slagfält med bandage, grimmor, bomull och allt möjligt på stalltången.

Det sägs att det mot helgen ska bli bra väder...hoppas det stämmer för sommar ska vara så här!!!



Lägger in lite annat med nu när jag ändå väntar på att MAcke ska komma hem:


Timmy som valp


Arabiskt fullblod eller en ung lama???

Besök på klinik

Eftersom Indys svullnad ännu inte gett sig helt och Proppens bulor i halsen inte är helt borta så åkte jag och Erika till Vännäs med hästarna i morse för att låte veterinärerna där kolla upp dem.

Indy blåste upp sig och var ganska livlig i undersökningsrummet (dock inte dum eller så men lite speedad) så han fick lugnande så han stod mest halvloj där inne. veterinären hade gett honom en minidos lugnande men han var tydligen känslig så han blev helslö och hängde med huvudet i min famn. Hon passade på att kolla munnen på honom och en tand var så lös så den drog hon bort och Indy vaccinerades också...skönt att få det gjort.

Ang benet så sade veterinären att det kan ta länge innan svullnaden går ned helt, jag fick några special-våtvarma omslag som han ska ha mellan varven han får jodopaxomslag. Eftersom han inte var öm när hon klämde där så sade hon att det bara är att rida på och ingen ytterligare medicinering skulle göras om han inte drastiskt blev sämre. För säkerhets skull fick han trava på asfalt när han börjat vakna från drogningenoch ett böjprov gjordes och Indy markerade både före och efter böjprovet så han uppvisade tyvärr viss hälta och det har gjort att han nu fått Metacam igen och jag ska inte rida utan leda honom på promenad i en vecka. Är anmäld till kurs och veterinären gav klartecken att vi får vara med på den men bara i skritt....rörelse är bra för lymfangiten men eftersom han uppvisade hälta så ska han inte travas då. Är hälten inte borta inom två veckor så ska han in för röntgen.

ZZZZZZZZZZZ

Hm hur trött kan man bli? Det blev inte många timmars sömn inatt och upp till Umgransele bar det i morse för att ta ut hästarna....sitter nu med en ansiktsrengöring och filosoferar vid datorn...usch vad det svider, undrar om det ska göra det?

Hästarna har fått ny hage och var ganska nöjda i morse, de hade vilodag igår och ska ha det idag med...Indy växer ju ännu så han ska inte ridas för ofta.





Stöp i säng när jag kom hem och Macke han åkte till Åsele för att filma, Timmy hade kurat upp sig mot min sida upptäckte jag när jag vaknade...hur mysigt som helst.

Igår var vi på kvällen (Macke och jag) en sväng på skogskåtan med hans bröder och respektive, det var trevligt. Harriet hade väldigt snygga glasögon...påminde mig om att jag snart behöver nya= dyrt.

Erika och jag ägnade en stor del av dagen åt att bygga ny hage...och faaan vad mygg och brems som anföll oss...är alldeles bulig och knottrig idag och det KLIAR! Macke och jag gopratade en massa i telefon eftersom han vari Åsele och filmade en massa. Han hade med ett filmklipp på SVTs nyheter härom dagen. Jag är så stolt över honom...

God morgon!

Igår blev det ännu en ridtur, dels för att hålla igång benet på Indy och dels för att Erika hade stora problem att leda Indy till hagen igår morse...han var riktigt BUSIG och hon sade att hon sålt honom till första bästa om hon fått chansen hehe så jag konstaterade att han kanske behövde få mer motion.

Vi red ut mot kvällen och Indy var pigg och glad och när vi skulle trava på ett ställe föll han in i lugn galopp så jag lät honom hållas för att känna på galoppen lite....han galopperade glatt på med öronen framåt och tyckte det var jättespännande att galoppera i skogen!! Bakom mig hörde jag Erika ryta åt Proppen som började bocka så jag började sakta av Indy men DET tyckte han inte om så han lade av en rejäl bock som protest (varför stanna när man hade så roligt?) men jag röt till och han gjorde snällt en exemplarisk halt och vi kunde vänta in Erika och Proppen.
Det var en rolig ridtur och jag är rysligt stolt över Indy men ikväll blir det vila, bara en lugn promenad så vi håller igång benet.

I morse när jag släppte ut hästarna så såg benet ganska fint ut, det var lite svullnad mellan hov och kota men ovanför kotan har svullnaden försvunnit nästan helt. Indy uppförde sig galant när jag tog honom till hagen, vet inte om det var för att det var jag som tog ut honom eller om det var för att han blev så rastad igår. Tog lite bilder på han och Proppen.


Två bästa vänner äter morgonhö eftersom det råder gräsbrist (visst har Proppen underbart bordsskick?!)







Man ser Indys revben när han kliar sig...när ska den lilla skurken öka i vikt...han äter ju för två snart!










Här ser man att Indy börjar få muskler....jobbar på att få upp hans hull men det går segt.


En sädesärla på morgonjakt i hagen, tror en och annan fluga mötte sitt öde när den for runt.



När jag kom hem väntade en morgontrött hund och en husse med nackspärr på parkeringen. Visst ser Macke ut som en gangster på kortet?


HEJ MATTE!!!


Roligt att springa mellan Matte och Husse men bäst är att flocken åter är samlad!

Kanot-tur och ridtur





Idag har man verkligen plågat ur kroppen ordentligt, vi har varit och kanotat nästan hela dagen...jag är helt slut på och badat har vi gjort....och busat på och när vi kom hem så låg vi på sängen och gosade och tog det lugnt!
Macke for sedan till Anders och jag till stallet.

Indy var en pigg-lurk idag, vi red ut i skogen och jag övade på att göra halt och när vi råkat komma en bit efter Erika och Proppen tyckte jag Indy kunde få trava ikapp som belöning men ACK vad jag bedrog mig hehe..Indy fattade galopp från stillastående och brallade iväg i glada bocksprång...jag röt åt honom att lägga av och drog upp huvudet på och han är ju faktiskt en schysst unghäst för han slutade genast och travade sedan snällt. Hann känna att han har en mjuk och elastisk galopp den lilla odågan, ska bli intressant att se vad den kommer utvecklas till...men nu ska vi hålla oss till skritt och kortare travpass....han måste ju bygga muskler och sedan måste vi ju ta det lite lugnt med hans ben så det inte överansträngs. Indy var lycklig över att vara i skogen och även Proppen verkade tycka det var roligt men nästa gång blir det nog ridbanan eftersom vi måste träna mer på hjälperna osv....

Fortsätter det så här som kommer vi ju absolut kunna vara med på kursen!

Har nu fått öka på fodergivan trots han äter gräs, märks han behöver det för muskelbyggandet. Jag är lur på att den lilla odågan växt ÄNNU mer!


Bröllopsbilder

Här kommer bilder från bröllopet.

Brudparet tågar in


De kommer ut...


Det regnar vaniljhjärtan


I MÄNGDER!


Efter hagelstormen andas brudparet ut...puh


Jag och Helena kramas lite.


Lite fotning i solen, så fint :-)








I bröllopsbilden gör de sig redo för avfärd mot officersmessen






Jag


Macke


Vi


Det var så jättetrevligt, Macke fotade en hel del men jag lade bara upp några bilder men många blev fina.

Idag har vi varit i Hedlunda och sedan satt Macke och pillade med datorn och jag for till stallet, Indy var en LERHÖG så det blev en tvätt för hans del...så går det när man lerar ned sig muttrade jag när han suckade teatriskt över att bli skrubbad i baken (för det var lera ÖVERALLT) men slutligen så dök det fram en vacker häst! Måste fota honom i sommarhagen! Sedan promerade jag en sväng med Indy och Erika och hennes Proppen traskade med....Indy försöke bita Proppen i hans rejäla bak hela tiden han fick chansen så vi grälade en del jag och min lilla tonårspojke för jag tillät inte att han skulle bitas (men han tyckte helst klart jag var fjompig som inte lät honom det)...sedan fick hästarna godheter i boxen och blev nattade och då for jag på skogskåtan med Macke, Andreas, Harrieth, Brante och Johan.

Var kul att umgås med Harrieth det är alltid lika trevligt, synd det blir så sällan bara :-) Andreas tyckte jag och Harrieth var lite taskiga för nedanför altanen utanför kåtan där vi satt och åt och drack så höll en gubbe på att resa ett tält och det gick inte så bra hehe...tältet rasade och gubben drog upp shortsen så linningen var en bra bit ovanför naveln och började om att trassla med tältet  hehe och han bökade och bökade med detta tält hehehe....vi funderade på att göra vågen när han var klar men höll oss i skinnet :-) hihihi

Bröllop- helt underbart

Igår var jag och Macke på Helena och Jimmies bröllop och det var fantastiskt roligt!! Helena var så vacker och Jimmie också och vigseln så fin. Middagen var också underbart trevlig och vi fick sitta med riktigt trevliga människor som jag gärna skulle vilja träffa fler gånger! Nu får du ordna någon fest hemma Helena och trumma ihop högen så vi får umgås igen haha!!
Det enda som var synd var att de som höll tal inte hördes alls nere hos oss som satt en bit ned i rummet men viktigaste var väl att brudparet hörde allt som sades.
Var hur mycket härliga människor som helst på det där bröllopet måste jag säga.
Många frågade om jag var Helenas syster hehe...även Helenas mamma hade fått den frågan för många tyckte vi hade likheter och hade därmed tippat på att vi måste vara syskon :-) det tar jag som en komplimang för Helena är så söt.

Ska lägga upp bilder från bröllopet men jag sitter nu med min bärbara dator och bilderna ligger i vår stationära dator och den har nu Macke parkerat sig vid och han gick inte att rubba när jag provade hehe.

Har ikväll promenerat med min häst och han hade lekt i hagen så han var helst slut på....lindade ett bandage om hans ben ikväll så får vi se hur det ser ut i morgon!

Försökte få tag på Helena för jag och Macke var sugna på att hälsa på på tisdag eftersom vi dels tänkt se havet och de bor ju vid havet och dels för att vi så länge sagt vi ska hälsa på och nu när alla har semester vore det ju perfekt :-)

Vi måste ju börja umgås mer!

Nä nu ska jag surfa lite på nätet....hehe var lite seg i dag efter allt gott vin igår!

Indy sämre

Igår såg Indys ben ganska bra ut men idag var han sämre......FAN vad jag blir arg...stackars lilla häst och stackars min börs! Är han sämre i morgon på morgonen så måste jag nog ta dit veterinären igen...och då ska jag KRÄVA att det blir Hassan och ingen annan.

Får nog ställa in kursen för nu ser det mörkt ut...

Ska på bröllop på lördag men blir Indy inte bättre så är det tveksamt att vi kan fara....jag känner mig så ruskigt ledsen och nere nu...hade sett fram emot både kurs och bröllop...*snyft*

Veterinärbesöket och semesterplaner

Indy skötte sig fint under veterinärbesöket och veterinären konstaterade att han har en inflammation i benet, mest troligt lymfangit vilken uppstått av hans mugg när det regnade som mest. Det var tur att jag omg tillkallade veterinär eftersom lymfangit kan bli kroniskt om hästen går med det länge. Indy får nu sprutor och medicin i maten och svullnaden har börjat gå ned. Veterinären gick igenom hela Indy och konstaterade att han dessutom tappar tänder...han håller på att tappa sina ersättningständer och få de "riktiga" tänderna...ena framtanden hängde löst hehe....lilla pojken min! Veterinären var samma veterinär jag tog när Valdi blev sjuk och han frågade nervöst vilken häst det var eftersom han kände igen stallet...men jag kunde lugna honom och säga att den som smackade upp honom mot väggen fått somna in och att min nya häst förhoppningsvis uppför sig bättre. Indy stod snällt när veterinären tog tempen på honom...Valdi däremot blev galen när hon fick tempen i baken...så trots sin unga ålder så är Indy duktig.

Veterinären hittade en rejäl ärrbildning på sidan av Indys luftstrupe, mest troligt efter en rejäl spark och han sade att Indy haft en väldans tur eftersom han kunnat få strupen avsparkad då det där skedde, han har ju så lite skyddande muskler och fett....jag blev alldeles kall när jag hörde det. Detta måste hänt när Indy blev jagad på ridskolan av de han skulle dela hage med....tur han står i egen hage uppe i stan nuförtiden! Och nu på betet är Proppen som en ängel mot honom, de är jättefina vänner!

Eftersom Indy vilar så rider jag nu Peders ena häst Lotta då och då och det går bra, hon är väldigt nyfiken på allt jag försöker lära henne så med öronen viftande så försöker hon förstå vad jag menar på dressyrbanan. Längtar tills Indy är frisk eftersom jag vill träna honom och rida honom (även om jag trivs bra med Lotta) för han är ju min lilla gubbe!

Nu till helgen ska vi på bröllop och till veckan ska vi nog någon dag till havet, det blir kul! Sedan har jag ju kursen att se fram emot, bara Indy är frisk!





Macke fyller år och ett veterinärbesök

Idag är jag bara så trött, var uppe sent igår och städade och blåste upp ballonger för att överraska macke när han kom hem från jobbet (01:00 på natten). Hade ställt en tårta i kylskåpet också för att han verkligen skulle känna att han fyllde år trots att han jobbar kväll så vi inte kan fira ihop! Skrev också ett kort som jag satte fast i tårtlådan där jag talade om hur mycket jag älskar honom...och just för att han är denna härliga människa som han är!
Försökte också komma på en bra present men när han inget önskade och jag hade idétorka så blev det en peng istället.
Hoppas min älskling får en fin födelsedag :-)

Igår var Erika och jag och skrittade en kort sväng i skogen, när jag gjorde i ordning Indy såg jag inget tokigt med hans ben men efter ridturen var han väldigt svullen vid ena bak-kotan så han hade antagligen vrickat sig men han haltade inte. Jag kylde ned kotan och bad Erika kolla när hon släppte ut hästarna på morgonen.
I morse ringde Erika och sade att indy var ännu mer svullen så nu har jag ringt veterinären som ska åka ut och titta på honom, tyvärr blev det inte Hassan som är den enda veterinär här som jag litar på men får väl se vad denna människa säger....mest troligt är det en vrickning men jag vill inte chansa eftersom benet var så tjockt. Väntar nu på att veterinären ska ringa så vi kan åka ut dit. Har köpt stolpar så jag kan göra en sjukhage till Indy.

RSS 2.0