Kallt

Idag blev det kallt och bet bra i kinden då vi var och körde häst:) men det gjorde inte så mycket.
Macke körde Nyfiken och jag åkte bakochfram med Indy i Lina bakom och han var som ett litet odjur där bak men hade uppenbarligen rysligt roligt för han var mer i luften än på marken.

Verkar inte bättre än att jag fått IBS eller något, fick smygande magont som förvärrades....var på flera ställen i magen och har varit hos läkare och tagit prover får alla svar på tisdag. Är drygt, kan inte äta vad som helst så blir det direkt värre och jag ÄLSKAR ju att äta :( nu ska jag helst äta sådant som är kokt och hur kul är det på en skala. Har fortfarande ont men dieten hjälper och det är mindre i alla fall.

Kul är däremot att det går lysande med hästarna, Indy är så duktig med inkörningen och verkar gilla det och Linus inridning går fantastiskt. Vi rider nu turer i skogen och han är som en arab ska vara...outtömlig på energi.... igår var han supertrött då jag och Magda ridit honom och Olle i snö men efter en kvart på stallgången bockade min lille herre på väg till hagen :) hehehe. Kylan verkar satt fart på djuren! Letar en loksele så jag kan dra släde och lite tyngre doningar med hästarna....särskilt Indy vill jag ska få arbeta och TA I så han får fokusera på ett arbete...det kommer han gilla.

Hm vad mer kan jag berätta?
Har haft en tuff period i mitt liv och känt mig ganska på botten, har känts lite som man nog inte kunnat må så mycket sämre men det känns lite bättre nu i alla fall och det är skönt. Tack till alla som finns och stöttar en. Mina vänner är helt fantastiska på det sättet, även om man inte rakt ut sagt det så har de sett man inte varit hundra och ställt upp och varit så fina....jag vill absolut få bjuda igen...älskar er så mycket.


Hade en mysig kväll igår med Erika, vi såg film och slappade...Macke var på spa med grabbarna och hade skoj.
Nä nu ska jag och ta in lite hästar, Macke den lurken sabbade vår perfekta dag med att fara och bowla...:) vi som skulle spela Fable....grrr har ju längtat

RSS 2.0