Inga ord

Det finns inga ord för oss människor och vårt sätt att vara, jag har totalt tappat tron på människan för tillfället. Vi har mycket lära från djurriket, djuren saknar mycket av människans dåliga sidor.


Hästarna i hagen :)



































Höstpromenad












Nyfiken

Macke fotade Nyfiken för ett par veckor sedan :)







Linus kollar kameran :)







Länge sedan

Oj vad det var länge sedan nu, blivit så man skrivit på FB istället.

Hm ja vad har hänt sedan sist, hästarna står nere på travet igen nu efter sommaren och de mår alla bra. Indys levervärden är nu under kontroll, Linus har arytmi på hjärtat och var på ATG i fredags för EKG men de hittade inget men det kändes som hans undersökning stressades igenom. De friskförklarade honom trots att vi är flera som HÖR hjärtat stanna något är FEL :( man blir ju galen. Linus verkar dock må bra och är pigg och glad som en unghäst ska vara och verkar njuta av livet..... Han är för himla söt och arbetsvillig, när jag ska ut och rida någon av de andra blir han väldigt upprörd och avis så direkt man kommer tillbaka står han och skrapar och stirrar på en MATTE MATTE NU VILL JAG! Rider honom lite kort 1-2 ggr per vecka för att låta honom börja känna på livet som ridhäst och han har alltid öronen framåt och knatar på hur nöjd och snäll som helst, oftast är han den som sköter sig bäst. Indy och Nyfiken kan hitta på bus och vara stökiga och lille Linusär faktiskt ofta den som sköter sig exemplariskt.

Här kommer en bildbomb:)


Linus på EKG, lätt drogad. Han var blankryktad kvällen innan men sover såklart i en bajshög och det fanns ingen tid på morgonen att skura upp lille lortgrisen:) Men han var duktig, gick in i transporten direkt, skötte sig på kliniken förutom att han nästan vägrade springa i longerhallen, han ville bara stanna och undersöka så vi fick jaga runt honom där inne och det var knappt han sprang ändå;-) när vi skulle hem fick vi bråka för det var lite för spännande på stallbacken för att Linus skulle vilja gå in men hem kom vi till slut. ATG hittade inget fel och friskförklarade Linus, men två veterinärer samt Macke och jag hör ju Linus hjärta stanna i stetoskopet så helt klart måste ju något vara fel.





För två veckor sedan gjorde Linda, Erika och jag en ridtur i Umgransele och det var en perfekt höstdag. Vi lastade hästarna och körde dit och red i skogen och hoppade sedan :) Macke var också med men körde moppe för han ville fota lite.


Nyfiken tyckte det var roligt att hoppa


Indy var lite trött och förstod sig inte riktigt på det hela, vad var meningen med att vara över målade bommar? Bella var som en kanonkula men Linda han hoppa innan Macke fotade.


Trött häst:)


Mer trötta hästar och folk:)



Travets söta stallkatter:)











RSS 2.0