Julen

Har haft en härlig jul, massor av god mat, umgåtts med släkten och ridit i snön...härligt härligt.

Var ut på hotellet igår, velade in i det sista men bestämde mig till sist för att fara ut och det började lite dramatiskt. Kompisarna hade förköp så de gick till den kön medan jag fick gå till kön för de som inte hade förköp, där i kön försökte en stöddig idiot tränga sig före alla andra och de sade vänligt men bestämt till honom att gå bak och idioten blev arg för han inte fick trängas och skulle dra på en av de snälla grabbarna en smäll men missar och ger mig en höger rakt i ansiktet....blev yr och vacklade mot staketet men redde mig och grabbhögen i kön rök på idioten och knycklade ihop honom ganska bra och röt att han skulle be om ursäkt...det ville förstås idioten inte...(han var ju en idiot och de ber inte tjejer de nitar i ansiktet om ursäkt som ju alla vet) och de fick tukta honom rejält innan han bad om ursäkt med riktigt le ton. Vilket SVIN!!!! De var riktigt imponerade och sade att jag tog smällen som en hel karl som stod på benen och inte ens grät (kände mig måttligt imponerad av mig själv då utan var medparalyserad)....jag var nog ganska chockad för jag reagerade knappt...hade jag varit onykter hade nog mitt eldfängda humör spelat in och då är jag rädd att jag slagit tillbaka för jag hade nog blivit ursinnig. Vi skojade lite i kön om vilken hjältinna jag var som stoppade mitt huvud mellan knytnäven och den utsatte killens ansikte (vilket jag ju INTE gjort haha)....de sade att om jag råkade ut för honom mer under kvällen skulle jag hämta dem så skulle de ge honom vad han tål....tackade dem vänligt för det men tyckte att det var nog med bråk för kvällen..... (Mötte killen under kvällen då han spatserade omkring och såg dryg ut och sköt fram en fot så han snavade på huvudet..en liiiten hämd i alla fall, kunde inte hålla mig haha) Direkt jag kom in susade jag till Macke för att få lite tröst över min misslyckade inledning på kvällen och han blev upprörd....han tyckte jag skulle anmält killen och de borde jag ha gjort. Sade faktiskt till en vakt att killen som just gick in slagit mig men vakten gjorde inget....hade all chans att fånga killen men gjorde inget!!!
Resten av kvällen var ganska rolig i alla fall, träffade Hanna som jag inte sett på länge och det var kul att umgås med henne....har saknat henne mycket!

Efter tre timmars sömn så tog jag och Macke ut hästarna och det gick bra, de var pigga och glada att få komma ut. Kan säga att vi snavade i säng direkt vi kom hem. Ska ut och göra nytta nu, kram på er!

Vilken dag!

Idag flyttade fler tjejer från stan ned till travet...det blev ruskigt livat i hagen då Indy och Nyfiken fick bli hag-grannar med två ston!

Det sprangs livligt i alla hagar



Indy och Nyfiken galopperar sida vid sida






Indy i galopp



Nyfiken glassar på






De nyanlända damerna Tiara och Verona



Indy kan inte sluta titta



Mer spring



Nyfiken drar en bock-galopp runda



Nyfiken glassar på i showig trav



Man blir ju lite trött av att uppvakta damer...




Man fick se att Indy och Nyfiken verkligen svetsas samman för då Indy skulle nosa på verona gjorde Nyfiken en rivstart och sprang dit....skulle Verona nosa på HANS Indy?! det gick inte för sig!! Både Indy och Nyfiken bockade och busade rejält så de kommer vara trötta..

Film från dagen


Bilder från då hästarna skulle tas in idag


Trots kylan hade de ingen brådska in så de fick vara ute en stund till, de hade rejält med mat och täcke så de var ganska nöjda. Min förkylning har börjat ge sig men det sitter kvar i luftvägarna, hostade så jag kräktes i natt så kylan är ingen höjdare direkt..












Gamla bilder som dykt upp

Har hittat lite mer gamla bilder :-)

Nordsvensken Valdi som jag tidigare hade (är i hästhimlen nu), hon älskade att slicka på mig..



Macke gör *****bollar



Macke och Indy gosar efter att ha lekt i hagen



Indy kollar vad jag gör



Om någon undrar varför hans vita täcke ser äckligt ut så....



Indy blev uppspelt efter att Macke lekt med honom





Har fått bra balans av att rida denna häst


Något lugnare


Timmy vill ha godis






Skön dag

Idag har jag haft en skön dag, red båda hästarna och de skötte sig fint.
Då jag kom till hagen kom Nyfiken springande och lämnade sitt hö för att istället komma vilket gjorde mig glad, han verkligen visade att han ville ut och roa sig med matte så jag red honom först och hanvar så gosig och gullig då jag sadlade. Han var pigg och glad men vi fick ta det ganska lugnt eftersom hovis ännu inte varit förbi och fixat bakskorna på honom så han är ju oskodd bak. Sedan red jag Indy och vi intervalltränade lite och han var en pärla, kunde galoppera på lång tygel vilket var roligt.

Sedan hämtade jag Timmy som varit hos svärmor och svärfar. Macke har varit och filmatoch fotat en skotertävling, han är så duktig.

Har ätit middag, blev vårrullar, ris och sås...gott gott.

Nä nu ska jag ta en dusch.

Kram på er och trevlig kväll!

RSS 2.0